Ni apa ceritanya kat sini?

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina


Korang minat Angry Birds tak? Minat? Hehehe.... Kalau dah minat sangat, bukan setakat main game saja, apa-apa benda atau barang yang tak boleh belah dengan Angry Birds pun mesti korang suka. Betul tak? :) 

Cakap pasal Angry Birds ni, baru-baru ni blogger Lulu Caldina adakan giveaway keychain Angry Birds untuk korang semua. Tapi, taklah banyak, cuma 4 orang jer yang bertuah dapat 1 keychain Angry Birds tiap-tiap sorang... 

So, macam mana? Kalau korang teringin sangat nak join giveaway keychain Angry Birds yang comel dan eksklusif dari cik Lulu ni, cepat-cepatlah klik banner kat atas tu, atau [KLIK SINI]. Tarikh tutup, hari Selasa, 18 Oktober, 2011; jam 2 petang. Cepat-cepat, masa panjang lagi nih! :D 


No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Kalau sudi, jenguklah sini :)

Blog Ping

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...