Ni apa ceritanya kat sini?

GEGAR 1000 BLOG APRIL BERMULA !


Masuk ni dah kali kedua aku join segmen bro Ben Ashaari dalam blog "Santai Bersama BEN ASHAARI".... So, korang bila lagi nak join blog si BEN ASHAARI ni? Kalau nak join, KLIK SINI ....... :-)



19 comments:

  1. hye! yuhanis dr kumpulan 10 dtg menyinggah! jgn lupa singgah dan follow saya plak eh..:)

    yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hi... blogwalking blogwalking... kupulan 10 here... jom berblogging...

    ReplyDelete
  3. hiiii...
    salam perkenalan dri kumpulan 10 AB..
    sila2 lah singgah blog sy & jgn lupe follow tau hehehe... http://airails.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. yuhanis: hye! makaseh sebab datang singgah... baru jer singgah dan follow blog kamu... :D

    aiman raziff: jom, teruskan blogwalking dan blogging...jangan lupa yer, follow blog saya, saya dah follow blog kamu...

    aizura: salam perkenalan...makaseh sebab datang singgah....err..baru jap tadi saya singgah dan follow blog kamu... :D

    ReplyDelete
  5. salam singgah from Group 6.
    jom join my giveaway http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/03/haniz-eyecandy-second-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenal from group 10. singgah gegar sini! :)

    ReplyDelete
  7. salam gegar dry kmplan 10,,,hehehe,,,folo kamoo done...

    ReplyDelete
  8. kita dari group yg sama ..

    group 10 .. saya ke94 :)

    btw nice blog .. i like .. hehehe

    ReplyDelete
  9. Singgah Sini :D ....GeGaR BloG 1 RiBu !!!

    ReplyDelete
  10. wah ramai gak yang singgah dan gegar kat sini,.. specially yang group 10,.... gitu jugak pada yang lain-lain tu, makaseh saya ucapkan pada korang sumer... :D

    ReplyDelete
  11. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. @shaherah: waalaikumussalam, salam perkenalan,... boleh saja, follow pun takpe...hehehe... belum datang dah bergegar, hehehe.....

    insyaallah akan singgah nanti....

    ReplyDelete
  13. @cik riffa: thanx, kite dah singgah dan follow blog kamoo... hehehe....

    ReplyDelete
  14. Terjah dari blog BA.. nice blog.. salam perkenalan.. ;-)

    Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. @intanberlian: thanx, sudah terjah dan follow, bila nak follow blog saya plak?

    ReplyDelete
  16. salam...dah follow dah..he..:-)
    kepada kengkawan, singgah le opanaz.blogspot.com

    ReplyDelete

Kalau sudi, jenguklah sini :)

Blog Ping

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...