Ni apa ceritanya kat sini?

Koleksi Fail Dari Page Download Tahun 2010

Nota: Untuk pengetahuan korang semua, page Download yang ada dalam blog ini sejak tahun lepas (2010) ini, akan di"update" semula dengan menggantikan senarai maklumat dan link fail-fail yang sedia ada dengan fail-fail terkini, secara sedikit demi sedikit. Walaubagaimanapun, petikan asal dalam page Download dan senarai fail-fail yang tersedia sebelum ini, tidak berubah, dan telah di'bekap' semula dengan membuat salinan yang sama seperti asal dan diterbitkan sebagai satu entri biasa dalam laman utama blog ini, untuk tatapan bersama. Harap maklum. ;-)

*****************************************************************
Untuk korang nak download fail pilihan korang sendiri, korang cuma klik pada nama-nama fail yang tersenarai di bawah ini :-

MP3

Videos

Applications

Nota: W7 = boleh 'diinstall' ke Windows 7,  XP = untuk versi Windows XP sahaja

Makluman : Semua aplikasi diatas adalah versi semasa semasa di'upload'. Selepas korang download dan install aplikasi pilihan korang, dan jika aplikasi tersebut didapati perlu di'update' dengan versi terkini, sila lawati laman web aplikasi pilihan korang untuk meng'update'kannya.

Jika korang masih tak faham cara nak mendownload fail, atau korang dah klik nama fail yang tersenarai di atas, tapi tak tahu apa korang nak buat lepas itu, klik di sini.


Akhir kata, SELAMAT BERDOWNLOAD kepada korang semua, dan MULAKAN DOWNLOAD ANDA SEKARANG!! 

Nota : Untuk melihat lebih banyak fail yang mungkin tidak tersenarai dalam blog ini, klik butang di bawah ini :-

(Klik gambar di atas kalau nak tengok lebih banyak fail dalam 4shared.com)


No comments:

Post a Comment

Kalau sudi, jenguklah sini :)

Blog Ping

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...