Ni apa ceritanya kat sini?

Kenapa Saya Suka Oh! Media Network

No comments:

Saya Ingin Menonton Filem Faster!

No comments:
Selepas 10 tahun dalam penjara, Driver mempunyai satu matlamat utama sahaja - membalas

"Bola, Laser, Julia Perez, Gombal"

No comments:
Malam tadi, aku ada tengok tv pasal final kedua kejohanan bola sepak Piala AFF Suzuki, antara Malaysia - Indonesia, di Jakarta. Aduh,.. perasaan bercampur baur bila tengok final tu, happy sebab Malaysia dapat 1 gol, dan tergamam bila bolos 2 gol... Apa pun, yang penting, Malaysia dah jadi juara buat kali pertama untuk Piala AFF Suzuki tahun ini. TAHNIAH buat team 'Harimau' Malaysia di bawah kendalian K Rajagobal. TAHNIAH, TAHNIAH, TAHNIAH !!!

Dialog Popular Orang Malaysia

No comments:
Antara dialog-dialog popular yang biasa kita dengar dan biasa kita lontar dari mulut kita sendiri di mana-mana saja seperti kat bawah ni (tak kisah la dialog tu baru atau lama)..........

Siapa Nak Menang Netbook Acer Aspire One?

No comments:
Acer Aspire One

Apa cerita yang sebenarnya ni? 

Cerita (entri) pasal contest dengan hadiah netbook Acer ini, sebenarnya, bermula secara tak sengaja bila tersinggah masuk ke blog DenaiHati.com. Jadi, bila dah tersinggah masuk, apa lagi, geledah sajalah apa-apa cerita menarik yang ada dalam DenaiHati.com ini. Tapi, entah macam mana, banyak-banyak cerita dalam blog DenaiHati ini, cerita pasal contest dengan berhadiahkan netbook Acer ini jugak yang paling menarik sekali. Maka, pihak DenaiHati dengan semangat Hidup Untuk Memberi menyediakan bukan satu, tapi dua (2) buah netbook Acer Aspire One untuk dimenangi oleh blog yang layak. Contest ini hanya terbuka kepada blog sahaja (ya, BLOG SAHAJA, forum, komuniti dan website, tidak layak sertai contest ini)


Kalau sudi, jenguklah sini :)

Blog Ping

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...